dilluns, 4 de juliol del 2016

TROBADA: ELS ALUMNES DE L'IES CONSELL DE CENT VISITEN EL BATXILLERAT D'ARTS DE L'ESCOLA FREDERIC MISTRAL-TÈCNIC EULÀLIA


UNA FOTOGRAFIA DE GRUP


El passat dijous 2 de juny els alumnes d'arts de l'IES Consell de Cent visitaren l'Escola Frederic Mistral. Una entrada anterior en aquest blog, documentà molt puntualment la visita. Volem ara deixar registre visual del taller que conjuntament es va dur a terme.

Tots teníem en ment que una trobada d'aquesta naturalesa havia d'enregistrar-se amb la clàssica fotografia de grup, així que el taller va oferir als alumnes d'ambdós centres la possibilitat de reflexionar al voltant de les fotografies que documenten grups d'artistes.



GRUP DADÀ A PARÍS



GRUP SURREALISTA


EXPRESSIONISME ABSTRACTE


GRUP FLUXUS


GRUP GUTAI


GRUP SITUACIONISTA


GRUP PROVO


GRUP EL PASO


GRUP DAU AL SET


BLACK MASK

El taller va convidar a cada alumne a elaborar, de manera àgil, una màscara, prenent com a suport un sobre de paper convenientment foradat (ulls i nas). També prèviament vàrem il·lustrar la fascinació cap a la màscara i les aproximacions que alguns artistes han fet al respecte.


SOPHIE I HANS ARP




PABLO PICASSO



JOAN MIRÓ


MARCEL DUCHAMP


CLAUDE CAHUN


CHRIS BURDEN


GUERRILLA GIRLS

La idea de fotografiar-nos amb una màscara al cap, així doncs, no ve del no-res. Amb una màscara al cap no se sap quin alumne és de l'IES Consell de Cent, i quin del Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, i evitem l'engorrós moment del posat davant la càmera, despreocupant-nos absolutament de quina imatge de nosaltres oferim a "la posteritat". 

Aquest fou el resultat:

















Només ens resta agrair als alumnes de l'IES Consell de Cent la seva visita i implicació en la dinàmica del taller.Una experiència a repetir!