dijous, 10 de març del 2016

El Palomar: Hedonismo crítico, tercera exposició del Cicle "Quan les línies són temps"



El Palomar (Mariokissme & R. Marcos Mota).
Sense dubtes serà una exposició interessant i diferent, ja de fet pel que fa al format: tindrà lloc FORA de l'Espai 13 i de la Fundació Miró i girarà al voltant del pensament i l'acció queer.

L'obra d'aquest duo d'artistes es materialitzarà en el seu nou web, un work in progress que començarà amb la documentació de totes les accions que és portaran a terme en la seva inauguració. Entre d'altres, els seus objectius busquen generar vincles entre els artistes que hi participen (física o virtualment), crear xarxa i donar a conèixer el terme queer.

Consideren el seu format "una pedagogia inconscient". Pensem que serà una bona oportunitat per acostar-nos a maneres heterogènies en les que es desenvolupa la realitat artística actual. En Mario i en Rafa són artistes que fan comissariats, fan guies d'exposicions, dinamitzen i porten la programació del seu espai El Palomar....

Us deixem el seu calendari:

Inauguració 13/03/2016  Sala Hiroshima 18:00-01:00
Presentació  16/03/2016 a 19h a la seu d'El Palomar (Poble-sec) amb ambdós artistes i el comissari del Cicle que tenim entre mans, Martí Manen.