dijous, 20 de novembre del 2014

INSTITUT BELLVITGE. Donem el tret de sortida


Finalment nosaltres també donem el tret de sortida al projecte MMS. Encarem aquest segon any amb més ganes que l'anterior.

El passat 12 de novembre vam rebre la visita de la Montse Quer i la Conxa Antonio amb el seu kit d'art contemporani. La veritat és que, tot i que ja estàvem en sobre avís, ens ha sorprès una mica. Som un grup molt nombrós i divers i ens ha costat participar (sempre hi ha aquella por a equivocar-se que ens hem d'anar traient del damunt a poc a poc). Però ha estat un fantàstic punt de partida per començar a trencar tòpics i obrir les nostres ments a noves maneres d'entendre l'art.

Els elements del kit han donat peu a tota una sèrie de qüestions recurrents: el món de les idees, l'atzar...En definitiva tenir la capacitat de mirar-se les coses des d'un altre punt de vista més metafòric

Hem tingut també l'oportunitat de veure el bloc i conèixer que s'està fent en d'altres centres. Anirem fent visites al llarg del curs, amb la idea de redactar alguna entrada i participar més activament. A veure si ens en sortim.

Rebre els passis anuals per entrar a la Fundació Miró també ha estat d'allò més bé.