dimecres, 29 de maig del 2013

INSTITUT MOISÈS BROGGI (BARCELONA)


VISITA A L'EXPOSICIÓ D'ARRIETA/VÁZQUEZ
SESSIÓ AMB EL COMISSARI DEL CICLE

Com ja sabeu, el cicle d’exposicions de l’espai 13 d’enguany es desenvolupa a l'entorn de la idea de perplexitat, concepte que el comissari ha triat com a marc temàtic de les cinc exposicions.
Tot i que el paper del comissari no té una única i definida funció, hem tingut la sort de que, en el cas del David Armengol, comissari d’aquest cicle, hi hagi una especial sensibilitat envers les estratègies de recepció de l’art i l’educació. Això ha fet possible, de manera molt fàcil, poder comptar amb la seva participació en alguns moments del projecte.
Aquí hi podeu veure un fragment de la trobada del grup d’alumnes de l’Institut Moisès Broggi i el David a l’Espai 13, amb l’exposició Vuit o deu, sis o set llops, dels artistes Usúe Arrieta y Vicente Vázquez. Els alumnes han tingut l’oportunitat de compartir, de primera mà, qüestions que tenen a veure amb la relació amb els artistes, amb el muntatge de les exposicions i amb el procés de construcció i seguiment d’un cicle d’exposicions com aquest.
També, però, van fer un recorregut per l’exposició d’una manera sempre interessant, de la mà d’una persona que ha estat al costat dels artistes en el procés de creixement de les obres, fins al seu format final d’exhibició. Tot plegat creiem que ha fet d’aquesta una experiència molt satisfactòria i que ha ajudat a assolir un dels objectius principals: afavorir la relació entre tots els agents participants del projecte.

Per cert, si voleu més informació sobre Perplexitat, us recordem que al web de la Fundació Joan Miró trobareu informació molt completa sobre l’Espai 13 i el cicle, així com els enllaços als webs dels artistes i el comissari.

Moltes gràcies, David!



MMS. Institut Moises Broggi. Murals from Fundació Joan Miró on Vimeo.